Connexio emocional,la

Connexio emocional,la.

Editorial:
OCTAEDRO
Año de edición:
Materia
Mente, cuerpo y espiritu
ISBN:
978-84-9921-464-1
Páginas:
284
Colección:
RECURSOS
15,00 €
incluido
Pedido a proveedor

Per què certes persones reaccionen amb seguretat i empenta davant les dificultats, mentre que d'altres reaccionen amb sentiments de petitesa i desànim? I el que a la pràctica encara és més important, com podem canviar aquesta manera involuntària de reaccionar emocionalment?

El cervell dels humans ha evolucionat (neurones mirall) per poder treballar en xarxa amb altres cervells a través de la connexió emocional, la qual cosa posibilita el fenomen del jo sento que tu sents que jo sentoà. Aquesta capacitat de sentir el que l'altre sent és l'eina més eficaç que tenim per accedir a noves maneres de reaccionar emocionalment. Els humans som l'única espècie animal que aprèn més dels altres que de la pròpia experiencia. El que aprenem va molt més enllà d'informacions concretes com les capitals d'Europa o les taules de multiplicar: el que sobretot aprenem en les relacions amb els altres és a reaccionar emocionalment, i aquest aprenentatge esdevindrà una eina central per al desenvolupament de la nostra vida.

Tradicionalment s'havia pensat que les decisions importants les prenem a través de la reflexió, en canvia avui sabem que les grans decisions les prenem amb la denominada intel·ligència emocional, que no és altra cosa que la nostra manera espontània de reaccionar emocionalment, i que sovint és una eina més subtil i més ràpida que la intel.ligència reflexiva.

Otros libros del autor

 • Connexio emocional,la
  Titulo del libro
  Connexio emocional,la
  Riera I Alibes, Ramon
  9788499210575
  EDITORIAL OCTAEDRO CATALAN
  Disponible para envío

  22,80 €