Pastisseria tradicional per fer casa catal

Pastisseria tradicional per fer casa catal.

Editorial:
VIENA EDICIONS CATALAN
Año de edición:
Materia
Cocina nacional y regional
ISBN:
978-84-17998-74-5
Páginas:
112
Colección:
MILFULLS
24,90 €
IVA incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

Vict.ria Gudiol Salom (Barcelona, 1980) va estudiar a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Ha treballat en diferents pastisseries i forns de Catalunya (Pastisseria Escribà, Pastisseria Mauri, Forn Calderón, Forn Batalla, etc.), que li han desvetllat un gran interès per recopilar les receptes de la pastisseria tradicional catalana.

En el llibre ens mostra el seu doble vessant artístic, que combina la formació en belles arts, que li ve per ascendència familiar, amb la pastisseria.

L'autora ha volgut crear un llibre que realci la importància del receptari pastisser tradicional, perquè no quedi en l'oblit, i l'ha il·lustrat personalment amb els seus dibuixos amb aquarel·les i les seves fotografies.