Quadern de dillluns

Quadern de dillluns.

Editorial:
OCTAEDRO
Año de edición:
Materia
Educacion pedagogia
ISBN:
978-84-9921-457-3
Páginas:
240
Colección:
RECURSOS
12,00 €
incluido
Pedido a proveedor

Aquest quadern comença el primer dia de lÆany 2012 i acaba el dia 31 de desembre. És un quadern de notes que lÆautor ha escrit cada dilluns. El resultat és com aquelles carpetes dels alumnes que sÆhan dÆendreçar a final de cada trimestre i que recullen el treball fet durant un curs.
Hi trobareu referències a lÆactualitat que parlen del temps que ens toca viure. Un temps present, però que se sap condicionat pel passat, en forma de memòria, i que té la mirada al futur, a la utopia i a lÆesperança que sempre suposa un projecte educatiu.
Al llarg de les setmanes apareixen anècdotes, algunes categories, records, vivències, persones, reflexions ètiques i estètiques, preguntes, respostes i noves preguntes que, possiblement, mai no tindran una resposta definitiva. Per això té sentit educar.
També sÆhi inclouen resums breus dÆalguns dels llibres i de les pel.lícules que lÆautor ha llegit o ha vist durant lÆany. Per a ell, lÆeducació, el cine i la literatura formen un tot indestriable, a través del qual ens explica com mira el món i com es veu en ell, en aquest món que intenta conèixer, entendre i millorar.

Otros libros del autor